Taller Resistències creatives en l’era de les extincions

17 10 2019
Taller Resistències creatives en l’era de les extincions
 

18 d’octubre del 2019 [ 11.00 – 19.00 hores ]
Aula B.0.3 de la Facultat de Belles Arts (edifici 3N), UPV

 

Inscripció gratuïta (30 places): resistenciascreativas@gmail.com

Taller teoricopràctic amb John Jordan (Labofii)
El taller explorarà com podem escapar de les velles formes i rituals de protesta per a trobar un espai entre l’art i l’activisme, on la poètica i el pragmatisme es fonen en moments reeixits de rebel·lió. El taller s’impartirà en anglès, amb traducció simultània al castellà. Davant la urgència de la crisi social i ecològica, és evident que s’ha de transformar tot i ràpid. Per al Laboratori de la Imaginació Insurrecta, això inclou la forma en què fem art, lluitem per mons millors i creem noves formes de vida dins de les ruïnes.
Aquesta activitat es pot convalidar per activitats específiques en el programa de doctorat Art: Producció i Recerca (UPV).


Actions

Information