MONIKA GRZYMALA // ORBITAL MOTION

23 09 2016

expo-monikaL’Espai´d’Art Contemporani de Castelló presenta a Espanya la primera exposició individual de l’artista Monika Grzymala (Zabrze, 1970). Per a aquest projecte específic l’artista crea, per mitjà de la utilització de cinta adhesiva, una instal·lació temporal centrada en les possibilitats del dibuix tridimensional. D’aquesta manera, gràcies a l’ús de la línia, Grzymala genera un vocabulari íntim ja que concep el dibuix com «pensament guiat per la mà», inscrivint-se, paral·lelament, en una tradició artística «conceptual» marcada per la primacia de la línia.

Des d’un principi la seua carrera artística ha estat guiada per la fascinació produïda davant de les possibilitats que inclou el dibuix i la seua dimensió tridimensional. En l’actualitat i, després d’experimentar amb diversos enfocaments, aborda, per mitjà de tècniques diferents, la transformació de l’espai expositiu. Utilitzant, per a això, una gran varietat de materials que inclouen indistintament paper, fusta, cinta, fil d’aram, i fins i tot plantes, materials que trena fins a conformar una xarxa de línies que suren en l’espai.

Espai´d’Art Contemporani de Castelló // 23 de setembre 2016 al de 8 de gener 2017


Actions

Information