II Concurs Booktrailer Biblioteques UPV

21 03 2016

Concurs BooktrailerUn any més la Biblioteca de la Universitat Politècnica de València celebrarà el Dia del Llibre amb diferents actes que tindrà lloc al llarg de la setmana del 25 al 29 d’abril, ja que el 23 d’abril, Dia del Llibre, és dissabte.

Entre aquestes activitats posem en marxa el II Concurs Book Tràiler: Tria un llibre i munta’t una pel·lícula.

Un book tràiler és un vídeo curt que resumeix de manera breu i visual l’argument d’un llibre sense descobrir el final. En aquest cas, hauran de tenir una durada mínima de 30 segons i màxima de 90 i presentar-se en format mp4.

Per a participar en el concurs, una vegada acabat el vídeo, haureu d’emplenar el formulari i pujar el vídeo a PoliTube assignant-li la categoria Dia del Llibre 2016.

Participa i guanya una Tablet Asus de 10 o una Tablet Fire de 7.

El termini de lliurament estarà obert fins al 18 d’abril i els premis es lliuraran el divendres 29 d’abril en el vestíbul de la Biblioteca Central, edifici 4L, en horari que anunciarem en la pàgina web de la Biblioteca.

Consulta les bases amb tota la informació.

Et calen idees? No et perdes els vídeos participants de l’I Concurs Book Tràiler en 2014


Actions

Information