Inauguració de l’exposició “Salt de pàgina”: llibres d’artista a la UPV

11 01 2016

Salt de páginaEls principals museus i centres d’art contemporani han completat les seues col·leccions d’art amb documentació i publicacions d’artista, no solament a causa de la rellevància que aquest material posseeix de cara a oferir una lectura completa de l’art contemporani, sinó també perquè es tracta d’obres molt importants en el conjunt de la producció artística d’autors com Ruscha, Dieter Roth, Boltanski, Hans-Peter Feldmann, Joan Brossa, Antoni Muntadas, Isidoro Valcárcel Medina o Francesc Torres.

La col·lecció Llibre d’Artista de la Universitat Politècnica de València està situada en la biblioteca de la Facultat de Belles Arts i, en l’actualitat, compta amb més de 900 exemplars. Parteix del període dels anys 60 del segle XX, i atén tant el llibre d’artista com publicacions especials, revistes experimentals, llibre il·lustrat, poesia visual o qualsevol obra realitzada per artistes en format lliure.


Actions

Information