Mostra fotogràfica: Històries de VIHda

3 12 2015

expo foto sida

 

Al novembre de 2014 la periodista Pilar Devesa en col·laboració amb el Comitè Ciutadà Antisida de la Comunitat Valenciana proposa un projecte comunicatiu amb el propòsit de generar contingut documental actualitzat, integrador i positiu sobre les persones que conviuen amb el VIH.
Dotat de gran valor terapèutic, el projecte Històries de VIHda descobreix noves línies de representació i, al setembre de 2015, una desena de professionals de la fotografia i les arts visuals se sumen al projecte per interpretar part de les històries. Un additiu que maximitza el potencial expositiu i simbolitza un repte encara major per als entrevistats i entrevistades.

Autora dels reportatges: Pilar Devesa
Fotògrafs: Germán Caballero, García Poveda, Tania Castro, Eva Máñez, Juan Catalán, Susana Marco, Ramón Espacio, David Núñez, Sandra Ullés, Iván Sanchis
Disseny gràfic del projecte (cartell i tipografia): Noelia Vera

Un projecte del Comitè Ciutadà Anti Sida de la CV.
Amb la col·laboració de CALCSICOVA, GILEAD i l’Octubre CCC.

A partir del 3 de desembre a l’Octubre CCC, c/ Sant Ferran, 12, València


Actions

Information