Poliniza 2015

7 03 2015

Sin título-1

LA UPV PRESENTA EL IX CERTAMEN D’INTERVENCIONS DE PINTURA MURAL

Emmarcat dins de Poliniza 2015, X Festival d’Art Urbà de la UPV, tots els artistes que hi vulguen participar, de manera individual o col·lectiva, poden presentar les sol·licituds fins al pròxim 23 de març.

Els seleccionats participaran en el festival, que enguany tindrà lloc del 11 al 15 de maig, i rebran 600 € de premi per intervenció conclosa

Més informació, bases i inscripció: http://www.upv.es/entidades/ACU/noticia_907383v.html

La Universitat Politècnica de València, a través de l’Àrea d’Activitats Culturals, presenta el IX Certamen d’Intervencions de Pintura Mural, els guanyadors del qual participaran, amb altres artistes pictòrics urbans prèviament seleccionats, en Poliniza 2015, la desena edició del Festival d’Art Urbà de la UPV, que enguany tindrà lloc entre l’11 i el 15 de maig de 2015.

Nascut a l’abril de 2006 amb la intenció de fer confluir simbiòticament dos mons inicialment allunyats, el de la universitat i el de l’art urbà, POLINIZA es va convertir prompte en un referent a causa dels trets que el caracteritzen: l’originalitat, l’autenticitat (s’intervé directament, sense falsos murs que es retirarien una vegada acabat l’esdeveniment; d’aquesta manera a la UPV les obres romanen als murs fins a la següent edició del festival, i així es respecta el caràcter efímer del grafit), la internacionalitat (més de 350 artistes, 197 d’ells pictòrics de 15 països diferents -Itàlia, Alemanya, Mèxic, els Països Baixos, França, Colòmbia, Gran Bretanya, Cuba, Ucraïna, Polònia, Xile, Bèlgica, Argentina, Rússia i Espanya- han participat en les edicions precedents del festival) i l’impacte mediàtic.

Bases i termini de presentació de Poliniza 2015

Partint de la consideració de la pintura mural com la pintura realitzada sobre un suport arquitectònic que interacciona amb l’entorn urbà, tots els artistes majors d’edat interessats a participar-hi poden fer-ho, de manera individual o per grups (crews). Així doncs, en Poliniza 2015 caben des de les propostes més acadèmiques fins al grafit hip-hop o l’art urbà.

El termini d’inscripció i presentació de sol·licituds, ja obert, finalitzarà el 23 de març de 2015. Per això, cal emplenar la fitxa d’inscripció, que es descarrega en l’enllaç que figura a peu de pàgina, i presentar-la al Registre General de qualsevol dels tres campus de la UPV, juntament amb un CD/ DVD recopilatori d’imatges amb els principals treballs murals de les persones interessades.

Els guanyadors, a més de participar en un festival de referència internacional en el món de l’art urbà i del qual gaudeixen cada any més de 20.000 persones, rebran un premi de 600 euros per intervenció conclosa.


Actions

Information