Premis als llibres millor editats

31 10 2014

L’editorial Perifèric guanya el Premi al Llibre Millor Editat

Simientes Editores aconsegueix el guardó a l’obra Millor Il·lustrada i Ponent el relatiu al Còmic Millor Editat

Diversos i dispersos versos conversos i perversos dels universos, de Perifèric edicions, obra de J. Ballester i P. Giménez, va resultar guanyadora del premi al Llibre Millor Editat que atorga la Generalitat.

El premi al Llibre Millor Il·lustrat va ser para Hacia ningún lugar: Una colección de silencios, Símientes Editores, de M. Hernández.

El Amor Infinito que te tengo y otras historias, Edicions de Ponent, de P. Monteiro va obtenir el guardó al Còmic Millor Editat, mentre que El meu nom no és Irina. Andana, escrit per X. Aliaga va aconseguir el premi al Llibre Infantil i Juvenil Millor Editat.

El Persa: Solo para amigos (edició de Vicente Ferrer Azcoiti), Media Vaca, aconseguia, per la seua banda, el guardó com a Llibre de Bibliofilia i d’Artista Millor Editat, mentre que la Llibreria Gozalbo va ser considerada la Millor Llibreria Tradicional i Llibreria DADÁ, Llibreria Més Innovadora.

Els premis tenen caràcter honorífic, i es lliuraran el pròxim 20 de novembre.

http://www.levante-emv.com/cultura/2014/10/18/editorial-periferic-gana-premio-libro/1175897.html


Actions

Information