III Trobada de la Xarxa d’Entitats del País Valencià

8 10 2014

xarxa d'entitatsVivim un moment important: és possible que aconseguim el canvi que cal al País Valencià, però és necessari que eixe canvi siga real, no només de sigles, i òbriga la porta a una democràcia participativa en la que els ciutadans i ciutadanes finalment tinguem mecanismes per fer sentir la nostra veu. Un doble objectiu que va més enllà d’una cita electoral i que demana la implicació activa de tots nosaltres. Des d’aquesta premissa, la III Trobada de la Xarxa d’Entitats pot ser un instrument que sume energies i ajude decisivament a avançar en eixa direcció.

Objectius:
– dissenyar una campanya divulgativa a favor de la participació
– aprovar un manifest-base de la Xarxa
– implementar dinàmiques participatives en les entitats participants
– preparar un acte de presentació pública

Dijous 9 d’octubre, 10h.

Octubre CCC

c/ Sant Ferran n4 pta 7
46001 Valencia
Més informació


Actions

Information