Simpòsium sobre l’Art d’Acció

25 09 2014

simposium

Durant els dies 26 i 27 de setembre, un grup d’artistes i teòrics ens reunirem a l’Octubre CCC de València per estudiar i discutir aspectes diversos relacionats amb l’Art d’Acció.

El debat s’organitzarà al voltant de la qüestió llançada per Carlos Tejo al catàleg del X Chamalle X, Festival de arte performática de la Universidade de Pontevedra: Per què o per què no és pertinent practicar / observar / reflexionar art d’acció avui? Intentarem abastar-lo des d’un ampli àmbit de “pertinença”: antropològica, política, sociològica, etc.

Des del col·lectibo / Les Posterioris, grup de recerca teoricopràctica, ens sembla important enllaçar la nostra proposta amb la de Chamalle X, i convidem a participar a teòricxs, artistes i persones interessades en l’art d’acció.

L’esdeveniment serà de lliure accés, tot i això volem demanar-vos la col·laboració per gestionar algunes despeses derivades. Per això podeu fer una donació per 5€ al Simpòsium sobre Art d’Acció, la qual cosa us donarà accés als 18 textos de diferents artistes i teòrics que seran la bases dels debats, i a una Constància de participació segellada pel Departament d’Escultura i pel Laboratori de Creacions Intermèdia de la Universitat Politècnica de València.

MÉS INFORMACIÓ (programa, invitats/des, etc.):

http://elcolectibo.wordpress.com/2014/09/01/simposio-sobre-arte-de-accion/

ESDEVENIMENT FACEBOOK:

 

https://www.facebook.com/events/356010247887944/?fref=ts


Actions

Information