TAMBORS DE GUERRA: Concert de cassoles dirigit per CARLES SANTOS

13 05 2014

tambores

 
 
Porta la teua cassola i alguna cosa per fer-la sonar, i suma’t a nosaltres per a fer este gran Concert!
18 maig a les 20:30 h al Cabanyal
 
TAMBORS DE GUERRA és un concert de cassoles dirigit per CARLES SANTOS , i organitzat per la PLATAFORMA SALVEM EL CABANYAL. Forma part de la programació del Festival de Teatre CABANYAL INTIM , i serà part del projecte del cineasta
PERE JOAN VENTURA (Castellar del Vallès, Barcelona 1946), No Estamos Solos, una història coral de la gent que agita cada dia la vida en diferents ciutats espanyoles convertint la indignació en una font d’inspiració. Tambors de Guerra, té com a precedent el concert de cassoles de la Plataforma Salvem el Cabanyal de l’any 2001 a les portes del Congrés dels Diputats a Madrid, dirigit pel compositor LEOPOLDO AMIGO .
S’han programat assajos els dissabtes i diumenges, dies 3, 4, 10, 11 de maig de les 11 a 12 del matí i el 17 assaig general, al carrer Sant Pere 27.
Comptarem amb la direcció de Leopoldo Amigo.
Este concert està obert a la participació de tots i totes, grans i xicotets en qualsevol dels assajos i especialment el dia 18 de maig.
 
QUANTS MÉS SIGUEM MILLOR HO PASSAREM!

 


Actions

Information