CONCENTRACIÓ EN DEFENSA DEL XÚQUER

9 05 2013
AL XÚQUER NO LI SOBRA AIGUA! NI GOTA!


DIJOUS 9 DE MAIG, ASSUT D’ANTELLA 12:30 HORES

 Xúquer Viu crida a tots els que puguen desplaçar-se a Antella a acudir per manifestar la seua oposició a transvasament des de Cortes o des d’Antella i a exigir aigua de boca de qualitat del Xúquer per a la Ribera

Aquest dijous representants del Govern de la Generalitat acudiran a l’Assut d’Antella a la solta d’Aigües de la Sèquia Reial. Després de les declaracions del President Fabra recolzant les reivindicacions del lobby de l’aigua d’Alacant que reclamen la millor aigua del Xúquer, mentre a la nostra comarca moltes poblacions han d’abastir-se amb aigua contaminada, hem de dir-li al Govern valencià que al Xúquer no li sobra aigua, ni gota!


Actions

Information