Concert d’Escola Valenciana

11 03 2013

GIRA_FALLES_2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enguany La Gira d’Escola Valenciana arriba a la 8a edició i com cada any, arranca amb el Concert de Falles, que enguany compta amb un cartell de luxe: Orxata Sound System, Txarango i Atupa. Serà el 17 de març a les 21:00 en l’Auditori Casa de la Cultura de Burjassot i l’entrada anticipada és de 9 euros. El preu de venda en taquilla és de 13 euros, però els estudiants de la Universitat de València i els Amics d’Escola Valenciana també podran adquirir les entrades en taquilla al preu reduït de 9 euros.

Les entrades es poden adquirir al Centre Social Terra, el Racó de la Corbella, Ca Bassot i  la botiga on-line d’Escola Valenciana: http://www.escolavalenciana.com/botiga/detall/93/entrades-concert-falles  En aquest mateix enllaç trobareu la informació detallada del concert.

 


Actions

Information