10 de març: Manifestacions per una democràcia participativa

9 03 2013

cartell-10M-La convocatòria respon a una convocatòria europea de la Confederació Europea de Sindicats (CES) i de l’Alter Summit que ací, al País Valencià, ha estat assumida per la Cimera Social del País Valencià i diverses plataformes, sindicats i entitats socials.

Els lemes de les manifestacions són:

Totes juntes,
Contra l’atur sis milions de raons,
Contra les retallades drets socials i
Per una democràcia social i participativa

Aquestes accions pretenen ser una mobilització general contra la política econòmica europea, de l’Estat i de la Generalitat Valenciana. Les entitats que convoquen consideren que cal una resposta del conjunt de la ciutadania valenciana contra totes aquestes polítiques de retallades i d’austeritat i la corrupció. A més, també es vol fer patent que existeixen altres alternatives a aquestes polítiques però que, els actuals governs espanyol i valencià, no volen portar endavant ja que estan més interessades en donar suport a la banca, els especuladors i els grans grups empresarials.

Les manifestacions seran:

  • Ondara: Dia 9 a les 12:30. Concentració a la Plaça de l’Ajuntament.
  • València: Dia 10 a les 12:00. Començarà a la plaça Sant Agustí, seguint pel carrer Xàtiva, carrer Colom, plaça Porta de la Mar, finalitzant a l’avinguda Navarro Reverter.
  • Alacant: Dia 10 a les 12:00. Començarà a Renfe, seguint per l’avinguda de l’Estació, avinguda Alfons X el Savi, Rambla de Méndez Núñez i Finalitzant a la confluència entre la Rambla de Méndez Núñez i l’Esplanada d’Espanya.
  • Alcoi: Dia 10 a les 12:00. El recorregut de la manifestació començarà al passeig de Cervantes, passant per l’avinguda del País Valencià finalitzant a la Plaça Espanya.
  • Castelló: Dia 13 a les 19:00. Plaça de les Aules, carrer Sant Lluís, carrer Enmig, porta del Sol, carrer Gasset, carrer Major i finalitzant a la plaça M ª Agustina.

Actions

Information