Setmana Commemorativa del Dia de la Dona a la UPV

4 03 2013
  • El dilluns 4 de març

La conferència “Dones emprenedores”, amb la participació d’Ana Bella, responsable de la Fundació Ana Bella d’Ajuda a Dones Maltractades; Stella Navarro Torres, de Dielite i antiga alumna de la UPV, i Reyes Martí, pirotècnica de la Pirotècnia Martí.

Lloc: sala d’actes de l’edifici del Rectorat, planta baixa, a les 12.00 h.

S’inaugura a la Casa de l’Alumne l’exposició “Científiques invisibles”, que recull la història de dones que han dedicat les seues vides a l’activitat investigadora en diferents àmbits. Es podrà visitar des del 4 fins al 15 de març a la sala Ximo Mora.

 

  • El dijous 7 de març

Al campus de Gandia, Amparo Gabaldón, psicòloga i tècnica de la Federació de Dones Progressistes de la Comunitat Valenciana, impartirà la conferència “Com ens podem defensar de la publicitat sexista?”. Serà a les 12.30 h a l’aula magna de l’EPSG.

Cita esportiva amb la Carrera de la Dona Universitària. 2 quilòmetres , a les 13.00 h al campus d’Alcoi i a les 18.30 h al campus de Vera. Com a requisit indispensable, qualsevol participant ha d’inscriure’s acompanyat d’una dona.

L’Aula de Poesia de la UPV oferirà un recital de poesia a la sala d’actes de l’edifici del Rectorat, a les 19.30 h.

 

 

  • El divendres 8 de març

S’instal·larà a l’Àgora un mercat ambulant solidari en favor de les dones en risc d’exclusió, des de les 10 h del matí fins a les 14 h de la vesprada.

 II Jornada Bits en Femení: Dones en l’Enginyeria Informàtica
Lema d’aquesta edició: “Present i futur de les dones en l’enginyeria informàtica”, a partir de pioneres, alumnes, emprenedores i professionals.
Hashtag de l’esdeveniment i informació en Twitter: #bitsenfemenino – Aquest és l’enllaç al programa de la Jornada:  http://ow.ly/hSfIa


Actions

Information