30 de novembre: Dia de les Llibreries

30 11 2012

El 30 de novembre se celebrarà per segona vegada en tota Espanya el Dia de les Llibreries. Totes aquelles llibreries que estan afiliades a CEGAL (Confederación Española de Gremios y Asociaciones de Llibreros) estaran obertes fins a les 22:00 hores, faran un 5% de descompte en totes les seves compres i s’ompliran d’activitats per als lectors: lectures, trobades amb autors i signatures d’exemplars, contacontes, col·loquis, activitats d’animació….

El Dia de les Llibreries és un esdeveniment festiu que se celebra anualment l’últim divendres del mes de novembre per donar a conèixer les llibreries espanyoles, la seva gran diversitat, els seus serveis i el seu dinamisme com a col·lectiu, així com per recordar el paper que tenen els comerços de proximitat en el manteniment del teixit econòmic, social i cultural a les ciutats.

Tota la informació podeu trobar-la a la web del Gremi de Llibrers

http://www.gremidellibrers.com/index.php/noticies/268-el-dia-30-de-novembre-es-celebra-la-segona-edicio-del-dia-de-les-llibreries


Actions

Information