LA UPV CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

18 05 2012

Visita guiada al Campus Escultòric de la UPV, amb més de 60 obres d’autors del prestigi d’Eusebi Sempere, Jorge Oteiza, Manuel H. Mompó, Miquel Navarro, Joan Cardells o Xavier Mariscal

La Universitat Politècnica de València, a través del Fons d’Art i l’Àrea de Gestió Cultural del Vicerectorat d’Alumnat i Cultura celebra demà divendres, 18 de maig, el Dia Internacional dels Museus. Per a començar, l’aula B.0.6 de la Facultat de Belles Arts acull la presentació de l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVAC), a partir de les 11.00 hores, i amb entrada lliure per a qualsevol persona interessada.

Després de la presentació, tindrà lloc una xarrada-col.loqui amb estudiants i galeristes, a la qual seguirà, a les 12.00 hores, i partint des de la mateixa aula (B.0.6), un recorregut pels 14 murals de Poliniza 2012, setena edició del Festival d’Art Urbà de la UPV, que va tenir lloc la setmana passada.
Per a finalitzar, a partir de les 13.00 hores, es continuarà amb una visita guiada al Campus Escultòric de la UPV, que inclou més de 60 obres d’autors de prestigi reconegut, com ara, entre molts altres, Eusebi Sempere, Jorge Oteiza, Manuel H. Mompó, Miquel Navarro, Joan Cardells i Xavier Mariscal.


Actions

Information