Jornades: La fotografia en la cruïlla

14 05 2012

2a edició de La fotografia en la cruïlla.

Enguany tractarem sobre l’edició fotogràfica en els diferents mitjans amb les intervencións següents:

Juan Pedro Font de Mora, de la llibreria i fotogaleria Railowsky que aportarà la seua visió sobre el paper de la llibreria especialitzada en la difusió del llibre de fotografia

Maria Rosa Vila, llicenciada en periodisme, fotoperiodista i editora gràfica de la revista Descobrir, ens parlarà sobre la necessitat d’establir un criteri propi en l’edició gràfica per saber quan cal escollir o descartar una fotografia o un treball fotogràfic per establir un discurs visual.

Representants de les revistes de fotografia Va!, Efe24 i FanPhoto, els quals participaran en una taula rodona sobre la difusió de la fotografia més recent en revistes i fanzines, la taula rodona serà moderada per Javier Marzal, professor i director del Màster de Comunicació Audiovisual de la Universitat jaume I de Castelló.

El grup Amics de la Càmera, de Sueca, ens mostraran alguns dels treballs dels seus membres i ens parlaran sobre les activitats que realitzen, com a grup d’aficionats i professionals de la fotografia que no segueix l’estructura típica d’una agrupació fotogràfica a l’ús.

Finalment, moderada per Pep Aparisi, membre fundador del FotoespaiGandia, participaran en una taula rodona sobre l’autoedició de llibres de fotografia,Miquel David, Paco Moltó, Dr. Nopo i Xavier Mollà, fotògrafs que editen els seus propis llibres des de perspectives diferents.

19 i el 20 de maig al saló d’actes de la Casa de la Cultura de Sueca

a http://lafotografiaenlacruilla.wordpress.com

http://cistelladellum.com
www.francescvera.com
www.flickr.com/photos/francesc_vera


Actions

InformationLeave a comment

You must be logged in to post a comment