LA UPV CONVOCA EL IV PREMI CARLES SALVADOR DE POESIA EN VALENCIÀ

9 01 2012
Dotat amb 2.500 euros de premi més la publicació de 1.000 exemplars de l’obra a través de l’Editorial Denes, el certamen premia obres en valencià d’una extensió de 40 a 60 poemes o de 500 a 700 versos presentades fins al 10 de febrer de 2012.

La Universitat Politècnica de València, a través de l’Àrea de Promoció i Normalització Lingüística (APNL), presenta la quarta edició del Premi Carles Salvador de poesia en valencià. Dotat amb 2.500 euros de premi més la publicació de l’obra guanyadora a través de l’Editorial  Denes (www.editorialdenes.com) en la col•lecció “Edicions de la Guerra”, el Carles Salvador és un certamen que premia una obra de poesia original escrita en valencià, amb una extensió de 40 a 60 poemes o de 500 a 700 versos o línies.

 

Les obres, que poden presentar-se fins al 10 de febrer de 2012, s’han de dirigir a l’Àrea de Promoció i Normalització Lingüística, i s’han de remetre o presentar al Registre General de la UPV (en les seues oficines del campus de Vera, d’Alcoi o de Gandia).El jurat, compost per Vicent Berenguer, Manel Rodríguez-Castelló, Isabel Garcia Canet, Joan Navarro, Josep Mir i Josep Cortés, lliurarà el premi durant la Setmana de la Llengua 2012 (del 23 al 27 d’abril), i farà conèixer llavors el nom que se sumarà als d’Eduard  Marco (Refugi incòlume), Joan Navarro (A deslloc) i Josep Vicent Lorca (Pedra de resposta), guanyadors de les tres edicions precedents.


Actions

InformationLeave a comment

You must be logged in to post a comment