“VIDEOGRAFIA Y ARTE. INDAGACIONES SOBRE LA IMAGEN EN MOVIMIENTO” de Lorena Rodríguez

25 11 2011
La Universitat Politècnica de València presenta Videografia y arte. Indagaciones sobre la imagen en movimiento, una obra de Lorena Rodríguez Mattalía, professora del Màster de Producció Artística de la Facultat de Belles Arts de la UPV, amb la qual la Universitat Jaume I de Castelló, editora del llibre, inaugura la seua nova col•lecció ARS.
L’obra, que aprofundeix en l’estudi del vídeo des dels inicis fins a l’actualitat, investiga l’ús artístic de la imatge en moviment, i promou un tipus de relació amb aquesta imatge basada en l’anàlisi crítica dels fonaments, els règims de producció/recepció i les diverses àrees de creació.
La presentació tindrà lloc a l’Aula B 0 2 de la Facultat de Belles Arts aquest divendres, 25 de novembre, a partir de les 16.30 hores. A més, durant la presentació, que serà de lliure accés fins que s’exhaurisca la capacitat del recinte, es durà a terme la projecció d’una selecció de vídeos realitzats per alumnes de l’assignatura El Llenguatge del Vídeo en la Pràctica Artística Contemporània, impartida en el Màster de Producció Artística de la UPV per Empar Cubells Casares i la mateixa Lorena Rodríguez Mattalía, que és llicenciada en Comunicació Audiovisual i professora del Departament d’Escultura de la Facultat de Belles Arts de la UPV. A més, ha escrit nombrosos articles sobre el tema i també el llibre Arte videográfico: inicios, polémicas y parámetros básicos de análisis (Editorial UPV, 2008).

Actions

InformationLeave a comment

You must be logged in to post a comment