Presentació del llibre “La conservació d’art contemporani”

9 05 2011

Gràcies a la signatura d’un conveni entre la Fundació General de la Universitat de València i l’Obra Social de CatalunyaCaixa, s’han restaurat 60 obres pictòriques i ara un llibre recopila algunes de les intervencions.

El dimarts dia 10 de maig a les 11 h. tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat (C/ Universitat, 2) la presentació del llibre titulat La conservació d’art contemporani. Casos d’estudi a partir de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Universitat de València.

Hi intervendran el Vicerector de Cultura, Igualtat i Planificació de la Universitat de València, Antoni Ariño Villarroya, el director de Planificació Comercial de CatalunyaCaixa, Miguel Ángel Ríos Mut i la Directora Gerent de l’Institut Valencià de Conservació i Restauració, Carmen Pérez García.


Actions

InformationLeave a comment

You must be logged in to post a comment