POLINIZA 2011 – GUANYADORS DEL V CERTAMEN D’INTERVENCIONS DE PINTURA MURAL

5 05 2011

POLINIZA 2011 – GUANYADORS DEL V CERTAMEN D’INTERVENCIONS DE PINTURA MURAL

Gola (Itàlia), Hell’o Monsters (Bèlgica), Hyuro (Argentina), Zbiok (Polònia), Sair (França) i els espanyols Nápol, Spok i la crew Vira Lata participaran en Poliniza 2011 (www.poliniza.es) com a vencedors del certamen previ

Més informació: www.upv.es/entidades/ACU/indexv.html


Actions

InformationOne response to “POLINIZA 2011 – GUANYADORS DEL V CERTAMEN D’INTERVENCIONS DE PINTURA MURAL”

9 05 2011
  pacot (12:22:25) :

HUI ARRANCA POLINIZA 2011, VI FESTIVAL D’ART URBÀ UPV

15 grafiters de 7 nacionalitats diferents treballaran des d’aquest dilluns, 9 de maig, directament sobre més de 800 m2 de murs de la UPV, en un festival sorgit l’any 2006 i que visiten anualmente més de 20.000 espectadors. Taules redones, exhibicions de break dance i batucada, una play sound (discoteca silenciosa de Red Bull) i l’espectacle RadiACCIONS (ESAD) completen el programa d’un festival que es prolongarà fins al divendres 13 de maig.

Més informació: http://www.poliniza.eshttp://www.upv.es/entidades/ACU/indexv.html

Leave a comment

You must be logged in to post a comment