Concentració a favor del Sàhara

23 11 2010
V CONCENTRACIÓ EN REPULSA PELS VIOLENTS ATACS DE L’EXÈRCIT MARROQUÍ AL CAMPAMENT DE LA DIGNITAT I CONTRA LA POBLACIÓ SAHRAUI A L’AAIUN
DIMARTS 23 DE NOVEMBRE A LES 19:00, València
DAVANT EL CONSOLAT MARROQUÍ (C/LA PAU) I MARXA FINS LA SEU DEL PSPV (C/BLANQUERIES)


La Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí de l País Valencià (FASPS) vol manifestar la seua absoluta indignació i profunda tristesa davant els últims fets ocorreguts al Sàhara Occidental contra la població sahrauí.

En la matinada del 8 de novembre les forces d’ocupació marroquina van entrat per la força i van desmantellar el campament Protesta de Gdeim Izik (El campament de la Dignitat), darrere d’assetjar-ho completament han atacat violentament les persones acampades allí. Aquestos atacs han continuat a la ciutat l’Aaiun on es tenen notícies de gran nombre de ferits i inclús morts. En aquestos moments L’Aaiun és una ciutat totalment presa per l’exèrcit i la policia marroquina on es continuen produint greus enfrontaments.

Donat aquestos fets ens sentim indignats pel silenci del Govern Espanyol i exigim una resposta clara i contundent davant dels greus incidents que estan ocorrent al Sàhara Occidental i demanem que d’una vegada per sempre assumisca la seua responsabilitat com a potència colonitzadora.Actions

InformationLeave a comment

You must be logged in to post a comment