Nova web de Media Vaca

8 11 2010

L’editorial Media Vaca, anuncia una nova etapa en la seua pàgina web:

“Després d’un lustre (veu provinent del llatí lustrum, que vol dir net,pur: cinc anys de purificació), finalment hem actualitzat la pàgina web de Media Vaca. No ha sigut tasca fàcil. Res no és fàcil, però en algun moment al llarg de tots aquests anys hem arribat a creure que era més fàcil fer llibres que posar-los en la web. Ens consola, almenys, pensar que el retard no és tan greu com podria haver estat si en comptes de publicar tres llibres a l’any publicàrem 300.

Com tenim molt afecte a la pàgina antiga (que vam inaugurar el 17 de novembre de 1999) i com tampoc volíem fer més treball del necessari, hem conservat l’estructura de la pàgina primitiva i només s’han operat una sèrie de canvis per a facilitar el desplaçament d’una secció a una altra, i les actualitzacions de continguts, que a partir d’ara seran efectuades pels editors.

Així doncs, qui visite aquesta web podrà accedir a textos sobre l’editorial, a textos sobre les col·leccions i sobre cadascun dels títols i autors; podrà veure mostres de les pàgines interiors dels llibres; podrà també, amb més facilitat que abans, realitzar una comanda i enviar els seus comentaris i suggeriments, als quals des d’ací donem ja la benvinguda.

http://www.mediavaca.com/index.php/es/miscelanea/noticiasActions

InformationLeave a comment

You must be logged in to post a comment