Taller d'escenografia a l'EACC

5 11 2010
Del 15 al 19 de novembre

TALLER A càrrec de Mariaelena Roqué
Partint d’imatges suggerides, Mariaelena Roqué realitzarà un taller teoricopràctic on abordarà aspectes tan diversos com el disseny, la composició, la posada en escena i el vestuari que integren la construcció de tot personatge des del punt de vista escenogràfic. Al llarg del taller l’artista desenvoluparà una sèrie de classes magistrals on abordarà mitjançant la discussió i l’anàlisi aspectes relacionats amb el seu propi treball. També durà a terme diversos exercicis creatius on els talleristes hauran de desenvolupar el disseny, la composició i la creació d’un “personatge” proposat per ells mateixos. La finalitat del taller és la d’oferir a tots els assistents una sèrie de claus que puguen ser aplicades a l’hora d’abordar qualsevol mena de treball creatiu independentment del suport o mitjà artístic: música, dansa, poesia, teatre o il·lustració.

 

Inscripció Fins al 12 de novembre
Lloc: Espai d’art contemporani de Castelló. Preu: 30 euros. Forma de pagament: A la recepció de l’EACC. Termini d’inscripcions: 12 de novembre o quan es cobrisquen les places. Places limitades: Màxim15 places. Per a més informació: actividades@eacc.es o per telèfon al 964 72 35 40.

 

http://www.eacc.es/v/index.htm


Actions

InformationLeave a comment

You must be logged in to post a comment