Manifestació Anti-nuclear

7 05 2010

Mani contra el cementeri nuclear a Zarra dia 9 de maig a les 12 h. plaça del’Ajuntament de ValènciaActions

InformationOne response to “Manifestació Anti-nuclear”

7 05 2010
  pacot (10:11:10) :

La Plataforma Tanquem Cofrents estem organitzant, conjuntament amb la Plataforma Contra el Cementeri Nuclear a Zarra, una manifestació en la ciutat de València, el 9 de maig a les 12 del matí, amb el lema ” No al Cementeri Nuclear a Zarra ” . Ens dirigim a totes les organitzacions socials, sindicats i partits polítics per a sol·licitar la vostra adhesió i recolze a la mateixa.

Hi haurà una pancarta unitària amb el lema ” No al Cementeri Nuclear a Zarra ” amb representants de totes les organitzacions socials, sindicats i partits polítics que s’hagen adherit a la convocatòria de rebuig a la instal·lació d’un magatzem temporal central (ATC) de residus nuclears al País Valencià.

Vos recordem que per a cobrir els gastos hem obert un número de compte, en la que vos preguem realitzeu una aportació de 50 euros per a l’adhesió. RURALCAJA: 3082-1407-30-5133576016

Les adhesions s’enviaran a l’adreça electrònica: tanquemcofrents@gmail.com

La Plataforma Tanquem Cofrents, reunix a
GREENPEACE, INTERSINDICAL VALENCIANA, ECOLOGISTES EN ACCIÓ-P.V., JOVES VERDS, ACCIÓ ECOLOGISTA-AGRÓ, WWF-VALENCIA, CGT-P.V., ACCIÓ PEL CLIMA, , GECEN; COMPROMÍS PEL TERRITORI, XÚQUER VIU, BALADRE, CAT-P.V. i SALVEMOS MIJARES.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment