Racó de la Corbella

14 04 2010Actions

Information4 responses to “Racó de la Corbella”

15 04 2010
  pacot (09:16:38) :

Posposada la inauguració a l’1 de maig

16 04 2010
  pacot (07:51:30) :

En aquest projecte hem posat moltes il·lusions i molt de treball, i per fi podem veure’l fet realitat.
A la ciutat de València, al bell cor de Ciutat Vella, al barri dels velluters i en la mateixa plaça del Pilar, ja tenim un nou espai alliberat, un lloc on compartir un tast, una beguda, uns somnis… per una terra més justa, més lliure!

M’agradaria compartir amb vosaltres aquesta jornada.

Us hi esperem!


Josep

8 10 2011
  ferran corbella (11:56:01) :

Mira, jo és que estic cercant arrels del cognom Corbella, que és el meu, i m’ha cridat l’atenció al veure el nom del vostre racó. Em pots dir si té algun significat amb el què jo cerco o simplement fa referència a aquesta eina de camp? Mentre permetem donar-te l’enhorabona pel vostre projecte i desitjar-vos molt d’èxit.. Ferran

13 10 2011
  pacot (10:29:54) :

Hola Ferran,
el nom del Racó està directament relacionat amb la corbella com a eina però amb un contingut polític que es vincula a la simbologia obrera de la corbella i el martell.
Posa’t en contacte amb ells per si vols algun aclariment

salut

Leave a comment

You must be logged in to post a comment