Llibre sobre els Sàhara

2 03 2010
Un país al desert Per a entendre el conflicte sahrauí
autor/a:
Francisco Collado
il·lustració:

edat recomanada:
anys
Col·lecció:
Claus per a entendre el món
Zag, un xiquet sahrauí, és acollit per la família de Miquel per a passar un parell de mesos a sa casa. Durant eixe temps Zag es troba un món amb un paisatge i uns costums completament diferents a la seua vida al desert. Però seran principalment Miquel i els seus amics els que descobriran la realitat sobre el poble sahrauí: un poble dividit, part del qual està sotmés a una terrible invasió militar i part, arraconat a l’hamada, la zona més àrida del desert, on sobreviuen en camps de refugiats gràcies a una minsa ajuda internacional. Veuran també com han anat passant els anys i la situació dels sahrauís s’ha fet cada vegada més desesperant a causa de la hipocresia que alguns anomenen diplomàcia.
ISBN: 8499040128
Primera edició: 1
Núm. de pàgines: 144
Preu: 7 €
Núm. EAN: 9788499040127


Actions

InformationLeave a comment

You must be logged in to post a comment