Tercera intervenció: JOP (Truna-B.Ferrando)

20 02 2014
      

 a l’Octubre CCC
      C/ Sant Ferran 12 (junto a Mercado Central)
        el 21 de febrer, divendres
                 a les 20 h
dins del cicle “Notes al peu”

Entrada: 4 euros

“La música de JOP és una música improvisada, sense cap estructura prèvia. És una música que s’organitza sobre la base de l’escolta atenta del que l’altre fa. Escoltar atentament exigeix estar situat de ple en l’instant present, deixant de banda qualsevol apunt de finalitat o qualsevol evocació o record. Escoltar atentament conté la capacitat d’escolta de la pròpia pulsió interna. Però per a improvisar no és suficient amb saber escoltar. Cal construir a l’instant, sobre la base de l’escolta de l’altre, la teva pròpia grafia o la teva pròpia estructura, amb capacitat per articular-se amb la forma proposada per l’altre, sense tapar ni ofegar en cap moment. Kandinsky deia que la improvisació es relacionava amb la interioritat i amb l’espontaneïtat. Tant una com l’altra són aquí precises. La primera facilita la troballa, mentre que la segona proveeix construccions plenes de sorpresa i de sorpresa”.


Actions

Information